Személyre-szabott online művészeti oktatás

2013-14-ben a szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában tanítottam művészettörténetet, rajz és vizuális kultúrát.

2015-től 2020-ig a szentesi Szivárvány Művészeti Iskolában voltam művésztanár. Oktató tevékenységem fő feladatának tekintettem a természet szépségeinek a láttatását, megfigyelését, a színek használatának módjait és az elmélyült alkotómunka megszerettetését. Kiemelkedően fontos volt a hagyományápolás. A felgyorsult világunkban a vizuális ismeretek egyre nagyobb szerepet kapnak, ezért ennek tanítása kiemelt és segíti a harmonikus személyiség kialakulását. Több csoportnak vezettem az óráit. Vizuális alkotó gyakorlat és grafika festészet tantárgyat oktattam. Rendszeresen készültünk helyi és országos versenyekre, pályázatokra. Nyári táborainkon többféle tematikát feldolgoztunk, például a szecessziót.  Diákjaim eredményesen szerepeltek az országos művészeti versenyeken. Az iskola 2020-ban a járvány miatt szűnt meg.

Jelenleg online kurzusokat tartok érdeklődő diákoknak és felnőtteknek.  

Sikerült kialakítanom az oktatás során olyan kapcsolatot tanítványaimmal, mely motiválja őket az alkotó munkára, új megoldások kipróbálására és tovább fejlesztésére.